Negatív lett Farkas Éva Erzsébet PCR tesztje, látogatási tilalmat rendeltek el a vásárhelyi-makói kórházban, negyvenmilliót költ Földeák a Makói úti orvosi rendelőre.

Negatív lett Farkas Éva Erzsébet PCR tesztje: A polgármester továbbra is a koronavírus elleni védőoltás felvételére bíztat mindenkit a közösségi oldalán.

Látogatási tilalmat rendeltek el a vásárhelyi-makói kórházban: Október 29-ától, péntektől érvényes a korlátozás.

Ne hagyjuk, hogy újra elk*rják, se kicsit, se nagyon: A makói moziban nézte meg a 2006-os tüntetésekről szóló filmet a térség országgyűlési képviselője.

Keddtől lehet beadni a kérelmeket a tűzifa támogatásra: Körülbelül ezer mázsa fa gyűlt össze az önkormányzat telephelyén, rendkívüli települési támogatásként lehet igényelni belőle.

A mellrák ellen kerékpároztak a marosleleiek: A polgármester és a kislánya is megtette a könyvtártól a Rizscsatornáig tartó távot.

Sipos Edit kiállítás nyílik Maroslelén: A Magyar Festészet napja alkalmából pénteken nyíló tárlatot Drimba Tibor polgármester nyitja meg.

Még mindig keresik az eltűnt kiszombori asszonyt: Május 29-én papucsban ment el valahová, azóta nem adott magáról életjelet.

Kilencvenévest köszöntöttek Földeákon: Pista bácsi Orbán Viktortól emléklapot, a községtől ajándékcsomagot kapott a jeles nap alkalmából.

Negyvenmilliót költ Földeák a Makói úti orvosi rendelőre: Megvan a kivitelező, negyvenmillióból újul meg a Makói úti orvosi rendelő.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest