Ismét bejártuk az Almási iskola építkezését, szebbnél szebb alkotások készültek a múzeum családi napján, rákerült a hőszigetelés az épülő maroslelei bölcsőde falaira.

Ismét bejártuk az Almási iskola építkezését, ezúttal videóban mutatjuk a készülő mintegy 2,4 milliárdos beruházás munkálatait! A videó Facebook oldalunkon érhető el, ide kattintva.

Szebbnél szebb alkotások készültek a múzeum családi napján: Koszorúk, ajtódíszek, kopogtatók és állatkák is készültek a József Attila Múzeumban kedd délelőtt. Aki pedig esetleg lemaradt, annak sem kell szomorkodnia: csütörtökön ismét megnyitja kapuit a múzeum az alkotni vágyó gyerekek és szüleik, nagyszüleik előtt.

Csutkavárat is építettek az apátfalvi gyerekek: A faluházban tegnap délután azért a ragasztópisztoly is előkerült, a csutkababa készítés megsegítésére.

Rákerült a hőszigetelés az épülő maroslelei bölcsőde falaira: Áprilisban letették az alapkövét, júniusban már falazták, mostanra pedig már a hőszigetelés is felkerült az év végére elkészülő maroslelei bölcsőde falaira.

A vidék bölcs döntésére várva – nemzetstratégiai ágazat lesz az agrárium, vagy újra lesüllyed, ez 2022 tétje! – Győrffy Balázs, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara elnöke és Szél István, a kamara Csongrád-Csanád megyei elnöke szerint az utóbbi években jelentős előrelépést értünk el a vidékfejlesztésben, 2022-től viszont történelmi léptékű beruházások következhetnek, amennyiben hatalmon marad a jobboldali kormányzat.