A kormányhoz fordul a makói önkormányzat és Lázár János is a Continental ügyében, megújul a belgyógyászati és a sebészeti osztály a kórházban, sárga-fehér lett a földeáki templom.

A makói önkormányzat a kormányhoz fordul a Continental elbocsátási gyakorlata miatt: Mind kormányzati, mind helyi szinten voltak megegyezések a céggel, úgy tűnik, hogy ezek most felrúgásra kerültek.

Lázár János azt kéri, a kormány függessze fel az összes támogatást a Continentalnál: A térség országgyűlési képviselője többek között azt kéri a kormánytól, hogy a Continental csoport magyarországi cégei, fejlesztései és beruházásai egy büdös fillért ne kapjanak, amíg nem tisztázódik, hogy elküldik-e az embereket, vagy megtartják.

Több mint egymillió euróból fejlődik a kórház: megújul a belgyógyászati és a sebészeti osztály is – Egy határon átnyúló pályázatnak köszönhetően a két osztály mellett a kórház higiénés rendszere is megújul, korszerűbbé és komfortosabbá válnak a kórtermek.

Megszakadt a Makó remek sorozata: A Dunaújváros kifogott a csapaton, és elvitte a három pontot.

Ígéretes fiatal makói sakkozók: A szegedi Grand Prix versenysorozaton a Duocor-Makói SVSE ifjúsági játékosai sikeresen szerepeltek és két bronzérmet is szereztek.

Vidáman kezdődik az ősz Nagylakon: Piros szoknyás lány is üdvözli az arra járókat.

Sárga-fehér lett a földeáki templom: A helybéliek évtizedeken át a külső, szürke árnyalatához szoktak hozzá, de a felújításnak köszönhetően azok sárga-fehérré változtak.

Kiszomboron is sikerrel ment a Válótársas: Pokorny Lia és Schmied Zoltán, akiket A mi kis falunk sorozatból is ismerhetünk, remek előadással szórakoztatták a nézőket.