Decemberben már használhatják az autósok a Rákosi úti körforgalmat, hatvannál is többen kerékpároztak a mellrák ellen Apátfalván, ma lesz a Betakarítás ünnepe, terményáldás és gazdatalálkozó Bogárzóban.

Decemberben már használhatják az autósok a Rákosi úti körforgalmat: Bár a teljes beruházás csak tavaszra készül el, az út arra már alkalmas lesz, hogy ne kelljen kerülőt tenni a közlekedőknek.

Ma lesz a Betakarítás ünnepe, terményáldás és gazdatalálkozó Bogárzóban: a Páduai Szent Antal templomnál számos program várja majd az érdeklődőket, ahová kisvonat is indul.

Tájékoztatást tartott a Beruházási Ügynökség az újvárosi kézilabda munkacsarnok építésére vonatkozóan: Minderről közösségi oldalán számolt be Farkas Éva Erzsébet polgármester.

Hatvannál is többen kerékpároztak a mellrák ellen Apátfalván: Kerekes Istvánné Balázs Katalin nyerte a tombolasorsoláson az önkormányzat által felajánlott fődíjat, egy vadonatúj kerékpárt.

Sikeres volt a Generációk fotópályázat is a településen: A beérkezett képeket tíz kategóriába sorolták, s tegnap hirdették ki a végeredményt.

Gyermekrajz közlekedési táblát is avattak Földeákon: Juhász Mirtil első díjas rajza került a Gagarin utca sarkon elhelyezett táblára. A csíramáléra is rácsodálkoztak a résztvevők.

A harmadik oltás felér egy életbiztosítással Orbán Viktor szerint: a miniszterelnök a Kossuth Rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában adott interjút.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest