Egy ilyen sokszínű ellenzéket csak Dobrev Klára tud egyben tartani Mucsi Tamás szerint, épül a makói Hagymatikum családi és élményzóna, útfelújításra és játszótérépítésre költi Maroslele a most nyert 34,3 milliót.

Egy ilyen sokszínű ellenzéket csak Dobrev Klára tud egyben tartani Mucsi Tamás szerint: Az elmúlt hetek kirohanásai miatt komolyan aggódik az önmagát egyébként már II. Lajos királyhoz hasonlító Márki-Zay Péter egészségi állapota miatt a DK makói politikusa, aki szerint a hódmezővásárhelyi polgármester is pontosan tudja, hogy állandóan hazudik, csak fontosabb számára, hogy róla szóljanak a hírek.

Épül a makói Hagymatikum családi és élményzóna: Újabb képeket posztolt a fürdőberuházásról a térség országgyűlési képviselője.

Útfelújításra és játszótérépítésre költi Maroslele a most nyert 34,3 milliót: Két magyar falus pályázaton is sikeresen szerepelt a közelmúltban a maroslelei önkormányzat.

A mellrák ellen kerekeznek pénteken Apátfalván: Pénteken délután 3-kor indulnak a faluház elől a kerékpárosok egy hosszabb, míg a babakocsival érkezők egy rövidebb távot megtéve.

Önkéntesek takarítják ki szombaton a felújított királyhegyesi templomot: Aki segíteni akar, az vigyen magával söprűt, lapátot és egyéb a munkához szükséges eszközöket.

Kiszomboron adják elő a Válótársast: Pokorny Lia az egyik főszereplője az interaktív szórakoztató darabnak.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest