Háromalkalmas önismereti tréninget hirdet a Grand Hotel Glorius, melynek előadója Fischer Mónika üzleti és csoportos coach lesz.

Az esztendő utolsó negyedévében a lelki megújulásnak is teret ad a Glorius, egy komplex, három alkalomból álló előadássorozaton keresztül. – A korábbi években több ízben rendeztünk olyan eseményeket, amelyek az egészség megőrzésére és az életmódváltásra fókuszáltak. Most a mentálhigiéniára helyezzük a hangsúlyt és az önismeret témakörét járjuk körül szakember segítségével – avatott be Jakab-Bereczky Edit Tünde. A sales manager hozzátette: szeretnék, ha az a harmónia, igényesség és folyamatos fejlődés iránti igény, amelyet a makói négycsillagos szálloda vezetési szemléletét és mindennapjait áthatja, a programjaikban is tükröződne. Nyitottak az olyan lehetőségek iránt, amelyek segítik a személyiség kibontakoztatását és hasznos, értékes információkat közvetítenek.

Mint mondta, folyamatosan tapasztalják a napi munkájuk során, mennyire fontos a kommunikáció a céljaik elérésében és arra gondoltak, mások is szeretnének ismereteket szerezni a területen. Emiatt szervezték meg azt a komplex tréninget, amely három különböző, de egymásra épülő területet képvisel: az erőforrásaink kiaknázását, a hatékony időgazdálkodást és a fejlődésünket gátló tényezők felszámolását. – Bízunk abban, hogy a jelentkezők friss lendületet kapnak, jó ötletek születnek, problémák gyógyulhatnak, és új folyamatok is indulnak a hallottak hatására. Az egyes alkalmak nem csupán az elakadásokra világíthatnak rá, de megerősíthetnek és a továbblépést is segíthetik – lelkesedett az értékesítési vezető, aki elsősorban hölgytársaira gondolt résztvevőként a szervezés során, de természetesen mindenki felé nyitott a program, aki szeretné a kezébe venni az életében az irányítást.

A mentálhigiénés, megoldásfókuszú előadássorozat vezetője Fischer Mónika lesz. A nyelvtanár, szakfordító, coach és nyilvános beszélő szakember által vezetett interaktív eseményeken lehetőség lesz a beszélgetésre, kérdések megvitatására is. Az alkalmanként másfél-két órás tréning regisztrációhoz kötött és 1.500,- Ft-os támogatói jeggyel vehető igénybe: utóbbi a Grand Hotel Glorius recepcióján elővételben vásárolható meg.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest