A nemrégiben az év legkiemelkedőbb artistájának választott makói származású Nagy Ferenccel beszélgettünk, bensőséges ünnep volt a makói görögkatolikusoknál, október 16-án ismét élettel telik meg Bogárzó.

Kisvárosból az artistaképzőbe, majd onnan országról országra: A nemrégiben az év legkiemelkedőbb artistájának választott makói származású Nagy Ferenccel beszélgettünk, aki az artista szakmához vezető útról mesélt, és megtudtuk azt is, hogy nagyon kötődik szülővárosához, szereti Makót.

Bensőséges ünnep volt a makói görögkatolikusoknál: Templomuk felszentelésének évfordulójára emlékeztek a helyi hívek vasárnap délelőtt.

Október 16-án ismét élettel telik meg Bogárzó: A betakarítást szentmisével, terményáldással, gazdatalálkozóval, táncműsorral, kiállítással és kézműves vásárral ünnepelik meg.

Hét és fél évet kértek a sofőrre: Halált okozó közúti veszélyeztetés miatt emelt vádat a Szegedi Járási Ügyészség azzal a nővel szemben, aki két és fél évvel ezelőtt egy biciklis nő halálát okozta Újszegeden.

Kikapott a magyar válogatott az albánoktól: A magyar labdarúgó-válogatott szombaton 1-0-ra kikapott a vendég albán csapattól világbajnoki selejtezőmérkőzésen, ezzel negyedik maradt a csoportjában, egyúttal csupán matematikai esélye maradt a részvétel kiharcolására.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest