Új játékelemeket kaphat a 8 millió forint támogatásból a makói óvodások, órakiállítás nyílt a múzeumban, épül az apátfalvi piac.

Új játékelemeket kapnak az óvodás gyerekek a 8 millió forintos támogatásból. A Makói Óvoda vezetője portálunknak elmondta, nem számítottak arra, hogy ekkora összeg gyűlik össze a Návay Kornél Vadásztársaság vacsoraestjén, és nagyon hálásak a támogatásért.

A görögkatolikus templom búcsúünnepének nyitányaként, hagyományosan Szent Efrém Férfikar adott koncertet. Az „Emeljük fel szívünket” című, lenyűgöző zenei élmény az érzelmekre hatott és óriási sikert aratott.

Egészen május 30.-ig várja a látogatókat az „Adj egy órát Makónak” kiállítás, amelyen többek között az újvárosi református templom felújított toronyórájának szerkezetét is megtekinthetik. A tárlattal a múzeum a makói órásmestereknek is emléket állít.

A nyár vége felé kezdődött meg az új apátfalvi piac építése a Kossuth és a Hunyadi utcai sarkán álló üres telken. Mára kinőtt a földből a leendő ajándéküzlet épülete.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest