Előző hétvégén rendezték meg a 2. Szőregi RUNösvény Terepfutó versenyt, ahol a női mezőnyben mindkét távon makói győzelem született: a közel 6 kilométeres távon Panyor Krisztina, a rövidebb, 3 kilométeres távon pedig lánya, Gera-Panyor Viola szerezte meg az első helyet.

Október másodikán, szombaton a Sipos Erdei Iskola tanösvénye adott otthont a terepfutó versenynek, amelyen már a tavalyi évben is részt vett Panyor Krisztina, aki akkor a harmadik helyen zárt az egytávos megmérettetésen, most viszont 26:10-es idővel a dobogó legfelső fokára állhatott a hosszabb távon.

Portálunknak elárulta: a közel száz fős verseny nagyon családias hangulatú volt, nagyon szép helyen kellett futniuk, ráadásul nemes célt is szolgált, hiszen nevezési díj helyett adományt lehetett felajánlani a koraszülött mentőszolgálat javára, akik jelen is voltak az eseményen, és örömmel fogadták az összegyűlt 165 ezer forintot.

A különleges, díjazottaknak járó szőregi rózsakoszorú pedig nemcsak Panyor Krisztina, hanem nyolcéves lánya, Gera-Panyor Viola fejére is rákerült, aki rövid távon remekelt a felnőttek között, 15:21-es idővel.

– Nagyon nagy tapsot kapott, nagyon elismerték, tényleg fantasztikus teljesítményt nyújtott – emelte ki büszkén édesanyja.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest