A Makói Óvoda vezetője portálunknak elmondta, nem számítottak arra, hogy ekkora összeg gyűlik össze a Návay Kornél Vadásztársaság vacsoraestjén, és nagyon hálásak a támogatásért.

Mint korábban beszámoltunk róla, mintegy 8 millió forint adomány gyűlt össze a Návay Kornél Vadásztársaság I. Jótékonysági Vacsoraestjén, amelyet a Makói Óvoda kapott meg. Az összegből két intézmény udvarára vásárolnak majd új játékelemeket.

– Nem számítottunk ekkora összegre, váratlanul ért bennünket. Nagyon meglepődtünk, de nagyon hálásak is vagyunk érte. – mondta el portálunknak Bányai Anita.

A Makói Óvoda vezetője hozzátette a két tagintézményben az udvarokra fognak új játékelemeket venni a 8 millió forintos adományból. A Kálvin téri és Hold utcai óvodákba összesen mintegy 250 gyermek jár jelenleg.

Mint megtudtuk tőle, az adomány hatalmas segítséget jelent az óvodának, ez most többek között azt is jelenti, hogy az alapítványhoz beérkező adó egyszázalékos felajánlásokat, valamint az ovibálon összegyűjtött támogatást a másik két intézményre tudják fordítani, vagyis minden makói óvodában komoly fejlesztéseket tudnak megvalósítani.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest