Elkészült a csúszdatorony első szintje, a múlt és a jelen is találkozik a múzeum új kiállításában, elkészült a Vásárhelyi úti rendelő Földeákon.

Újabb látványos ponthoz érkezett a Hagymatikum bővítése, miszerint már a csúszdatorony csaknem 4 méteres első szintjét felépítették, és a bővített rész egyéb koncepcióiról is mesélt Horváth Attila, az építkezés projektvezetője.

A múlt és a jelen is találkozik a múzeum új kiállításában: ma délután nyílik meg a József Attila Múzeum új, gyűjteményes kiállítása, az Adj egy órát Makónak!, amelyen az újvárosi református templom felújított toronyórájának szerkezetét is megtekinthetik az érdeklődők működés közben, továbbá egykori, és ma élő makói órásmestereket is megismerhetnek, számtalan különleges időmérő társaságában.

Új vérvételi hely nyílt Makón: A Hagymatikum Gyógyfürdő Fürdőorvosi rendelőjében is lehet ezentúl koronavírustesztet, vagy éppen antitest vizsgálatot kérni térítés ellenében, beutaló nélkül.

Vasárnap a B Build Mohács csapatát fogadja a Makó FC: 15 órakor a tabella 19. helyén álló mohácsiak látogatnak a hagymavárosba. A hazaiak mindenkit várnak az összecsapásra. Szurkoljunk együtt a csapatnak!

Megy előre, mint valami birodalmi romboló, de innen nem vezet út visszafelé. A politikában pedig gyorsan lehet a porba hullani. – összegezte a DK makói képviselője a vásárhelyi polgármester taktikázását.

Szépen haladnak a maroslelei bölcsiépítéssel: A tervek szerint év végére készül el, közvetlen a Zengő Óvoda megújult épülete mellett.

Helyismereti séta indul Apátfalván: Pénteken 2 órakor indulnak az érdeklődők, hogy megtekintsék a falu nevezetességeit.

Elkészült a Vásárhelyi úti rendelő Földeákon: Dr. Pénzes Erzsébet rendelőjére rá sem lehet ismerni. Főleg belülről nem, olyan alapos modernizáción esett át.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest