Színes programokkal, finom étkekkel, kézműves termékekkel és lovaskocsizással várják az érdeklődőket október 16-án Bogárzóba.

Már reggel 9 órától elkezdődik a program különböző juhbemutatókkal és gomolyakészítéssel, közben finom juhtúrós pogácsát vásárolhatnak a kilátogatók.

A 11 órási bogárzói szentmise után terményáldás lesz, és délután 1-re a tervek szerint az ízletes birkapörkölt is elkészül. A programokat mindeközben kézműves termékek vására színesíti, ahol többek között házi készítésű lekvárokat, ivóleveket, méztermékeket vásárolhatnak.

A kép forrása: Bogárzói Juhgomolya, Juhtúró Facebook oldala

A kézműves vásáron kívül a Hunnia Kuvasztenyésztői és Kulturális Egyesület Vezetőségének tagjai tartanak előadást a kuvasz kutyákról. Az ismertető mellett lovaskocsikázást is tartanak a helyszínen.

A belépő, ami tartalmazza a birkapörköltet, a kenyeret, a szódát és a kávét 0-6 éves korig díjtalan, 7-12 éves korig 1800ft, 13 éves kortól 3500ft.

A szervezők törekednek arra, hogy egy igazi pusztai, vidéki jellegű, tartalmas nappal legyenek gazdagabbak az érdeklődők.

Borítókép: archív

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest