Döcögősen indult az idény a Makói Kézilabda Club számára, hiszen első két mérkőzésüket elvesztették, de a harmadikon diadalmaskodni tudtak, így jelenleg a 6. helyen állnak az NB II Dél-keleti csoportjában.

Az első fordulóban a Mezőtúr csapatát fogadták, ahol a kiélezett küzdelemben az utolsó előtti percig döntetlenre állt a mérkőzés, de a vendégek még a dudaszó előtt tudtak egy gólt dobni az üres kapuba, így mindkét pontot elvitték Makóról.

A Makó KC közösségi oldalán lévő beszámolóból kiderült, csalódottak voltak, de hozzátették azt is, hogy elszántságuk nem csökkent, tovább kell lépni, és a következő fordulóra kell koncentrálni.

A második játéknapon a tavalyi bajnokhoz, a Törökszentmiklósi Székácshoz utaztak a hagymavárosiak, ahol szinten vereséggel zárták a mérkőzést. Kihagyott helyzeteik megbosszulták magukat, és így fogalmaztak a mérkőzés után:

„több hiba nem fér bele a kitűzött céljainkhoz vezető úton.”

Volt is alapja az állításnak, hiszen a harmadik fordulóban nem hibáztak, és megszerezték első győzelmüket az idei szezonban vendégként az Újkígyós otthonában. A félidőben már 8 gólos előnyre tettek szert a vendégek, és végül 36-29-re győztek.

„Szinte minden jött és ellenálhatatlanok voltunk”

-számoltak be a mérkőzés után.

Fotó: A Makói KC Facebook oldala

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest