A ma délelőtt a maroslelei Faluházban rendezett ünnepségen a helyi nagycsoportos óvodások, Veszelovszki Sándor és Kónya Krisztina operaénekes adott szívmelengető, jó hangulatú műsort.

Huszka Jenő, Fényes Szabolcs fülbemászó dallamait, illetve a My fair Lady: Ma éjjel táncolnék című musicalrészletét is elénekelte a ma délelőtt a maroslelei Faluházban az Idősek Világnapja Napja tiszteletére a községi önkormányzat és a Maroslelei Egyesített Egészségügyi és szociális intézmény által rendezett műsorban Kónya Krisztina operaénekes, a Szegedi Nemzeti Színház művésze.

Ám mielőtt a jelenlévő szépkorúak tapssal jutalmazhatták és dúdolva kísérhették volna a művészt, az időseket Drimba Tibor polgármester köszöntötte a jeles nap alkalmával.

– Köszönettel tartozunk Önöknek azért, mert verítékükkel, könnyeikkel, szorgalmas munkájukkal, áldozatukkal a nehéz időkben megteremtették és biztosították nekünk, hogy tanulhassunk, dolgozhassunk és nyomdokaikba léphessünk. Köszönjük, hogy küzdöttek értünk, hogy vállalták mindazt, amit a sors az önök korosztályára mért – emelte ki. Hozzátette: – Az idős kor egy nagyon fontos életszakasz: ajándéka annak, aki meg tudja élni a lényegét. Ez a lényeg pedig: az kerül előtérbe, ami tényleg számít és ami igazán értékes, nem pedig a látszat. A szeretni tudás, a türelem, a megértés művészetének birtokosai Önök…. Köszönjük mindazokat az értékeket, melyeket önök megőriztek, s mindazt, amivel bennünket felvérteznek és gazdagítanak.

De hallgassa meg Drimba Tibor teljes köszöntőjét.

A polgármester köszöntője után adtak műsort a Zengő Óvoda nagycsoportosai, Veszelovszki Sándor, a Maroslelei Általános Iskola diákja verssel köszöntötte az időseket, hogy végül Kónya Krisztina operaénekes műsora teremtse meg a jelenlévők jókedvét, varázsolja el őket a felcsendülő dallamokkal.

Az Idősek Világnapján résztvevők valamennyien emléklappal, illetve csokibonbonokkal távozhattak.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest