A Makó Aréna nevet viseli mostantól az Aradi utcai sportkomplexum, 140 éves a Galamb, rózsákkal és imákkal telt meg a makói templom, családi délelőtt a makói könyvtárban.

2019 végén változott meg a makói Erdei Ferenc tér neve Aradi térré, ezzel együtt az itt lévő sportkomplexumot is így emlegették legtöbben. Épp itt volt azonban az ideje annak, hogy a Makó FC otthona egy rendes, saját nevet kaphasson.

Idén kezdte meg a makói Galamb József iskola a 140. tanévét, és a jeles évforduló alkalmából 140 cseresznyefát szeretnének ültetni a velük kapcsolatban lévő önkormányzatok és iskolák területére.

A Nyolc Boldogság közösség szervezésében, 12. alkalommal került sor a Kis Szent Teréz napra Makó-Újvároson. A Szent László Király templom Rózsaeső imanapja énekléssel, imádságokkal, tanítással és tanúságtételekkel zajlott.

Az őszi természet témájával hirdetett családi délelőttöt a makói bibliotékában. Az Országos Könyvtári Napok keretében meghirdetett alkalom középpontjában a sünök álltak; labirintus játék, ügyességi és kreatív feladatok, színházi előadás várt rajtuk keresztül kicsiket és nagyokat egyaránt.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest