Nagy népszerűsége volt idén a Maros Kalandpartnak, szobrot avattak a Bartók iskola udvarán, egységesen 80 ezer forint lesz a nyugdíjprémium.

Makói és kistérségi szolgáltatókkal is együtt dolgozott a nyár során a gyerekeknek és felnőtteknek is programot kínáló Maros Kalandpart, amely közel száz osztályt is fogadott az előző évszakban – tájékoztatta portálunkat a turisztikai referens.

Leselejtezett, zenélésre alkalmatlan hangszerekből készített szobrot avattak fel a Bartók iskola udvarán pénteken. Bárdi Andrea és Margitics Pál alkotásának leleplezését megelőzően Borkáné Dudás Mónika intézményvezető köszönetét fejezte ki, hogy megalkották az iskola élő emlékezetét.

Százötvenen pattantak nyeregbe, hogy átkarikázzanak Földeákról Óföldeákra, a mellrákszűrés fontosságára felhívva a figyelmet. Hamarosan a szűrőbusz is megérkezik Földeákra.

– Egységesen nyolcvanezer forint lesz a nyugdíjprémium, amelyet novemberben fizetnek ki az érintetteknek – jelentette be a miniszterelnök pénteken a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest