A Szikszai György Református Óvoda és Általános Iskola Örömsziget Óvodájában az idei évben is folytatódik a Nagyi-nap hagyománya, öt csoportban, öt napon keresztül.

Bertus-Barcza Csabáné portálunknak felidézte, évekre visszanyúló hagyománya van a programnak, amelyet az Idősek Világnapjához kapcsolódóan szerveznek meg.

A programon a gyerekek műsorral; verssel, énekkel és körjátékkal is készülnek, amelyet kézműves tevékenység is követ, de különböző játékokon is részt vehetnek közösen a nagyszülők és az óvodások.

– Mindenképpen úgy érzem, hogy ez az úr Istennek egy áldása, egy ajándéka minden generáció számára, hiszen közösségben, együtt lehetünk. Együtt kérhetjük a mindenható Isten áldását minden ilyen alkalmon arra nézve, hogy szeretetével, gondoskodásával segítsen, támogasson mind gyermeket, mind szülőt, mind pedig pedagógust – mutatott rá Stefán Zoltán református lelkész.

Az igazgató kiemelte, 5 csoporttal, 110 gyermekkel kezdték el a tanévet szeptember elsején, amikor is birtokba vehették ezt a gyönyörű épületet.

Érdeklődésünkre elárulta továbbá, nagyon sok pozitív visszajelzés érkezett az új óvodára, nagyon élvezték a gyermekek és a kollégáik is, hogy belakhatták ezt az épületet.

– Ebben a modern épületben, XXI. századi körülmények között, minden feltétele meg van adva az oktatás-nevelésnek, és a gyermekek gondozásának. Biztosítjuk azt a feltételt, amiben egy egészséges személyiség, egy keresztény szemléletmóddal nevelt gyermeket tudunk tovább bocsájtani majd az iskolába – hangsúlyozta Bertus-Barcza Csabáné.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest