A királyhegyesieknek is könnyebb lesz a közlekedés, toporog a járdaépítés a pitvarosi Kossuth utcában, felavatták a gólyákat a Galambban.

A királyhegyesieknek is könnyebb lesz a közlekedés: a településre bevezető három út közül egyik sincs jó állapotban, most az autópálya felé vezetőt újítják fel mintegy 600 millió forintból még idén.

Toporog a járdaépítés a pitvarosi Kossuth utcában: Egyelőre nem lehet tudni, hogy az elnyert ötmillió forintból milyen hosszú járda épülhet a körforgalom és a posta közti, az új Egészségházat is érintő szakaszon.

Buszoldalt karistolgatnak a lelógó ágak Maroslelén: Szerdától már az önkormányzat dolgozói végzik a nyesést a Vásárhelyi utcán.

Felavatták a gólyákat a Galambban: Hagyományos mezőgazdasági, tréfás feladatokkal köszöntötték a makói Galamb József iskola újdonsült kilencedikeseit.

Közönségtalálkozóval, könyvbemutatóval és családi délelőttel is készül a könyvtár: A következő egy hétben számos programmal készül a József Attila Városi Könyvtár, többek között a Makó anno-sorozat legújabb részét is bemutatják.

Hétfő délután avatták fel a Református Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény Makói Telephelyének épületét, amelyről közösségi oldalán számolt be Farkas Éva Erzsébet.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest