Egy nagyon sikeres nyári szezont követően, most születésnapot ünnepel a makói négycsillagos szálloda. A Grand Hotel Glorius az akciós csomagajánlatok mellett, nyereményjátékra hív minden érdeklődőt.

2014-es megjelenésével egy izgalmas világot teremtett a Grand Hotel Glorius Makó belvárosában. Az art deco stílusban épült szálloda a 20-as, 30-as évek miliőjét csempészi a településre, egyszerre megjelenítve a nagyvilági hangulatot és a modern minimalizmust. Működésének eddigi ideje rendkívül dinamikus volt, a változó körülmények mellett a lelkesedés és a kreativitás viszont állandónak bizonyult. – A kapcsolatokban is mérföldkőnek számító hetedik év a mi életünkben is meghatározó volt. Komoly tanulási folyamaton mentünk keresztül, amelyben sok tapasztalatot is szereztünk. Igyekeztünk nagyfokú rugalmassággal és empátiával megközelíteni a történéseket; a felkészültséggel és az összehangolt csapatmunkával igen jó eredményeket tudtunk elérni. A nyarat rendkívül pozitív mérleggel zártuk és a szeptember is beteljesítette az előzetes várakozásokat – értékelt a szálloda igazgatója.

Csábi Mihály elmondta, nagyon sok munka áll mögöttük, amely után most egy kicsit nyugalmasabb időszakkal terveznek. Ebben céges rendezvények, üzleti tréningek, esküvők és születésnapok is színesítik majd a szálloda életét és az őszi szünetre is kiemelten készülnek. A feltöltődés után az összegzésre, a tervezésre is komoly energiát kívánnak fordítani és előremutató, a vendégek kényelmét és elégedettségét maximálisan szolgáló megoldásokban gondolkodnak továbbra is. 

 A Grand Hotel Glorius a hetedik születésnapja alkalmából ezúttal is mindenkit játékra hív, amellyel kétfős, két éjszakás wellness pihenést lehet nyerni. Aki szeretne ebben részt venni, nem kell mást tennie, mint október 10-éig kedvelnie a szálloda közösségi oldalas bejegyzését és üzenetben megírnia, kit vinne szívesen magával. A szerencsés nyertest október 11-én, délben sorsolják ki. A részletekről itt olvashatnak.

Aki viszont másként szeretne Glorius élményt szerezni, azok a meglévő csomagajánlatok közül választhatnak ajándékutalványt. – Tíz napon keresztül, szeptember 29-e és október 8-a között kedvezményes áron, meghatározott foglalási időszakra szólóan tehetik meg – tájékoztatott Jakab-Bereczky Edit Tünde sales manager. A lehetőséget itt tekintheti meg.

glorius.hu
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest