Épp ezért a helyi önkormányzat arra kért mindenkit, akinek a Vásárhelyi utcán áll a háza, hogy nyesse méretre a portája előtt lelógó ágakat. Aki koránál vagy egészségi állapotánál fogva nem tudta eddig elvégezni, ahelyett ezt a munkát szerdától elvégzi az önkormányzat.

Azt kéri a Volán Zrt. az érintett marosleleiektől, hogy a Vásárhelyi utcán nyessék méretre a kerítésen át az utcára kilógó ágakat, növényeket, azért, hogy a közlekedő buszokban a lelógó ágak ne okozzanak kárt. A maroslelei önkormányzat ezért arra kérte az érintett ingatlanok tulajdonosait, hogy szíveskedjenek a házuk előtt található növényeket az úttest és a járda vonalától – 50-50 centiméter távolságra – méretre metszeni.

Ahol a felhívásra nem történt meg a nyesés, ott holnaptól, szeptember 29-től, azaz szerdától az önkormányzat dolgozói kezdik meg a szükséges munkálatokat.

A maroslelei önkormányzat ezért arra kéri a Vásárhelyi utcai ingatlanok tulajdonosokat, hogy gépjárműveiket az elkövetkezendő napokban úgy tárolják, hogy a munkálatokat ne akadályozzák, valamint a lehulló ágak ne tehessenek kárt az autóikban, egyéb járműveikben.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest