2500 négyzetméteren égett a tarló apátfalva külterületén, a Királyhegyesi út mentén. A kép illusztráció, fotó: Katasztrófavédelem.

Pénteken három tűzesethez vonultak a megye hivatásos egységei. Apátfalván a Királyhegyesi út közelében kettőezer-ötszáz négyzetméteren tarló égett. A tüzet a makói és a szegedi hivatásos tűzoltók oltották el. Zákányszék közelében fanyesedéket égettek, a lángokat a szegedi hivatásos és a mórahalmi önkéntes egységek közös erővel fojtották el, senki sem sérült meg. Szegeden a Bakay Nándor utcában parkoló busz motortere égett. A tüzet a város hivatásos egységei két vízsugárral oltották el.

Szombaton két tűzesethez riasztották a megye tűzoltóit. Csongrád-Bokros közelében összehordott szemét, Öttömös közelében egy mikrobusz égett. A lángokat a csongrádi és a ruzsai hivatásos egységek fojtották el, senki sem sérült meg.

Vasárnap lakóépületre dőlt egy nagy méretű fa vasárnap délelőtt Hódmezővásárhelyen. A diófa a lakók biztonságát is veszélyeztette, az ott élők a tűzoltók segítségét kérték. A város hivatásos egysége végezte el a műszaki mentést, személyi sérülés nem történt.

Nem tudott ajtót nyitni egy idős asszony szegedi lakásában. Vasárnap a délutáni órákban riasztották a város egységét. A tűzoltók létra segítségével, az erkélyen keresztül jutottak be a lezárt lakásba.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest