A Makó FC ügyvezetője volt ma a Rádió 7 vendége, aki a műsorban azt is elmondta, nagyon elégedettek a csapat szereplésével, de komolyabb következtetéseket levonni az őszi szezon végén lehet majd.

A bajnokság kezdete előtt a középmezőnyben maradás volt a célkitűzése a Makó FC vezetésének, és bár a vártnál is jobban szerepel a csapat, az elvárások még most is ehhez igazodnak, mondta el Csernus Imre a Rádió 7-nek.

Kilenc mérkőzés után nyolc győzelemmel áll a tabella élén a Makó FC, ám a komolyabb következtetések levonásának még nincs itt az ideje, hangsúlyozta az ügyvezető, azzal megvárnák az őszi szezon végét. Akkor lesz érdemes elgondolkodni azon, hogy ha úgy alakul a helyzet, kérjenek-e NBII. licenszet.

Most egyelőre az látszik, hogy a nyári igazolások beváltak, és a sérültek hiányzását is elbírja a csapat. A kilenc mérkőzésen a legkevesebb gólt kapó védelem kiválóan működik, és a góllövés is megy annak ellenére, hogy a csapat egyetlen klasszikus csatára, Babolek Zoltán már mintegy három hete nem tudott pályára lépni sérülése miatt.

Csernus Imre szerint a szurkolókat is sikerült már visszacsábítani a stadionba, a 450 fős lelátó mindig megtelik, és a pálya mellett is sokan nézik a mérkőzést annak ellenére is, hogy a belépés jelenleg is védettségi igazolványhoz kötött. A vasárnapi, Hódmezővásárhely ellen 1:0-ra megnyert rangadón pedig közel 800-an voltak kint.

Az ügyvezető erről a mérkőzésről elmondta, hogy nagyon várták már, hiszen ez egyfajta presztízsmeccs volt mindig is, most egy kiegyenlített, nagy iramú mérkőzésen sikerült három pontot szereznie a csapatnak, amivel tovább folytatta győzelmi sorozatát.

A Rádió 7 műsorában a Makó FC edzője is beszélt az eddigi eredményekről, Siha Zsolt szerint is boldog a csapat, hiszen ennyire jó szereplést senki nem várt tőlük, de ezzel a kérdéssel keveset foglalkoznak, igyekeznek inkább mindig az előttük álló mérkőzésre koncentrálni. Mint mondta, nagy változás ami most történik a csapat történetében, próbálnak élni a lehetőséggel.

Siha Zsolt azonban abban bízik, hogy az eddigi sikerek arra sarkallják majd a játékosokat, hogy még többet dolgozzanak a jó szereplés érdekében.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest