Korda György és Balázs Klári lép fel az Idősek Világnapja alkalmából rendezett ünnepségen, öko-iskola lett a kerek szülinapos Szignum, Orbán: meg kell adni a vidéknek, ami jár neki, októbertől indul a zöld-csok kölcsön az otthonteremtéshez.

Október harmadikán, vasárnap az Erdei János Városi Sportcsarnokban rendezik meg az Idősek Világnapi ünnepséget. Korda György és Balázs Klári lép fel Makón.

Hagyományos őszi családi napján két jeles eseményről emlékezett meg a makói kéttannyelvű intézmény. Szeptember utolsó szombatján működésének 30. évfordulóját és Ökoiskola címét 600 szeletes tortával és környezettudatos programokkal ünnepelte a közösség.  

Meg kell végre adni a magyar vidéknek, ami jár neki – jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök a Tokaj-Hegyalja Egyetem tanévnyitó ünnepségén, szombaton Sárospatakon.

A kormány újabb elemmel bővíti az otthonteremtési programot, amely további segítség a gyermekes családok számára – közölte a családokért felelős tárca nélküli miniszter sajtóosztálya szombaton az MTI-vel.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest