Egy igazi rangadó hangulatú mérkőzésen múlta felül a hazai Makó FC a Hódmezővásárhely csapatát 1-0-ra. Ezzel már sorozatban a nyolcadik győzelmüknél tartanak a makóiak.

Az előzetes várakozásoknak megfelelően teltház előtt játszották a megyei rangadót. A helyszínen tekintette meg a mérkőzést Juhász Tünde kormánymegbízott és a makói képviselő-testület tagjai is.

Már a mérkőzés elején magához ragadta az irányítást a makói együttes, de nehezen tört fel a vásárhelyi fal. A 39. percben a vendégek kapusa balszerencsésen dobta ki a labdát, ami a makóiakhoz került, és Pócs Tamás góllal büntette meg a hibát.

A találatot követően a Makó FC nagyon ügyesen kontrollálta a mérkőzést, és a második félidőben átadta a kezdeményezést is a vendégeknek.

A Hódmezővásárhelyi FC a továbbiakban próbált nyomást gyakorolni a hazai együttesre, ám komolyabb gólhelyzetet nem tudott kialakítani. Siha Zsolt, a makóiak vezetőedzője láthatóan átszervezte a játékot, védekezésre koncentrálva. A vendégeknek futniuk kellett az eredmény után, így a makóiaknak voltak lehetőségei ellentámadásokra.

A taktika eredményesnek bizonyult, mivel több gól nem született a találkozón, így a makói alakulat örülhetett a rangadó végén.

„Egy megyei rangadó soha nem lehet papírforma, nagyon nagy győzelemnek tartom!”

-fogalmazott Siha Zsolt vezetőedző a mérkőzés után.

Azt is elárulta, hogy az eleje nem nagyon tetszett neki, de később több ziccert is ki tudtak alakítani, és egyet be is rúgtak. Hozzátette, mindig a következő mérkőzésre koncentrálnak, a hosszútávú cél nem változott.

A gólszerző, Pócs Tamás kiemelte, nagyon örül, hogy gólt tudott szerezni, de ez a csapat sikere volt elsősorban.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest