Az animációs sorozat készítői egy miniepizódban magyarázzák el a koronavírus elleni vakcina felvételének fontosságát.

Az epizód azzal kezdődik, hogy Stewie és Brian elkísérik Petert az orvosi rendelőbe, és közben arról vitatkoznak, hogy megkapja-e a COVID-19 elleni védőoltást vagy sem, mivel Peter a különböző álhírek és félinformációk miatt bizalmatlan az oltással szemben.

Az orvos elmagyarázza Peternek és egyúttal a nézőknek is, hogy miért van szükség az oltásra.

Stewie és Brian összezsugorodva bemennek Peter testébe, hogy Peter véráramlatában mutassák be, hogy hogy védekezik szervezetünk a vrus ellen a védőoltás segítségével.

Mivel sokan még mindig szkeptikusak a COVID-19 elleni oltás befogadásával kapcsolatban, nagyszerű ötletnek tűnik, hogy a népszerű műsorok létrehozzák ezeket a “reklámokat”, hogy rajongótáboruk felismerje a vakcina a fontosságát. Lisa Sherman , az Ad Council elnöke és vezérigazgatója a kisfilmről ezt mondta:

„Mivel amerikaiak milliói még mindig nem biztosak a COVID-19 elleni védőoltásban, minden eddiginél fontosabb, hogy ilyen okos, informatív és szórakoztató üzeneteink legyenek, amelyek növelik a vakcinákba vetett bizalmat. Seth MacFarlane és a FAMILY GUY csapatának új munkája friss és vidám módon juttatja el a vakcinával kapcsolatos fontos információkat a közönséghez, ami biztosan inspirálja az embereket a következő lépés megtételére a járvány lelassításában.”

A háromperces videót a sorozat új évadának premierje előtt is levetítették.

Forrás: szinesvilag.blogstar.hu

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest