A címben szereplő állítást támasztja az is alá, hogy országos sportlapok is megemlítik a Makó FC szárnyalását. Siha Zsolt vezetőedzőt kérdeztük a sikerekről, elvárásokról, és az eddigi teljesítményt is értékelte.

A vezetőedző ismét elárulta, minden várakozásukat felülmúlta az, hogy újoncként, hét forduló után a makói egyesület vezeti a tabellát az NB III Közép csoportjában.

Az elégedettség mellé hozzátette, nagyon az elején vannak még, a mezőny is sűrű, még nem kell igazán a táblázatot nézni. A szezon előtt 45 szerzett ponttal húzták meg az elvárási határt, amivel bent szeretnének maradni a ligában. Ameddig nem szerzik meg ezt a pontmennyiséget, addig marad az előzetes elvárás.

Melyik mérkőzésen nyújtottátok eddig a legjobb teljesítményt?

Három mérkőzést tudnék kiemelne. A Vác ellen nyertünk legsimábban hazai környezetben, 3-0-ra. Akkor szereztük meg az első pontjainkat. Az Iváncsa és az MTK II ellen is jól játszottunk. Ezeken kívül egyébként a küzdőszellem és a taktika betartása mindegyik mérkőzésen megvolt.

Siha Zsolttól azt is megtudtuk, hogy most hétvégén nem volt bajnoki forduló. Szombat délutántól a játékosok 48 órás pihenőt kaptak, hogy élesebben tudjanak ráfordulni a következő, Szekszárd elleni mérkőzésre.

Mire számítasz a Szekszárd ellen?

Mindenképpen kiélezett küzdelemre számítok. Ebben a ligában általában nüanszok döntenek a mérkőzések kimenetelében. A lehető legkomolyabban próbálunk felkészülni, ponttal, vagy pontokkal szeretnénk hazaérkezni.

Az elmúlt hetekben még a Nemzeti Sport is írt a Makó FC-ről, amit a vezetőedző azzal kommentált, hogy Makó újra felkerült a térképre.

“Jól eső érzés, hogy a Nemzeti Sport is megemlített minket”

-tette hozzá Siha Zsolt.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest