Több mint másfél éve nyitotta meg kapuit a Csipkesoron a PerFact Barber Shop, melynek borbélyával, Bíró Kornéllal beszélgettünk az eddigi tapasztalatairól, és arról is, milyen az ideális viselet.

A Csipkesoron található borbélyüzlet munkatársa elárulta, nagyon jól telt számára az elmúlt másfél év, úgy érzi, sikerült fejlődnie a nyitás óta, mostanra pedig a vendégkör is kialakult, akik inkább a bevált formákat szeretik, ritkábban kísérleteznek – például szakállfestéssel.

– A szakállfestést inkább praktikumból ajánljuk, nem divatból; ha valakit zavar, hogy őszül. Ha hiányos egy szakáll, akkor ez csak egy illúzió a festékkel, mi inkább a praktikus dolgokat próbáljuk ajánlani az embereknek – emelte ki Bíró Kornél.

Mint rámutatott, a cél, hogy ne fél órát kelljen eltölteni a tükör előtt a haj szárításával, hanem öt perc ráfordításával elkészüljön a frizura, de érdeklődésünkre azt is elmondta, számos különös kéréssel is fordultak már felé.

A legfiatalabb vendégük másfél, a legidősebb pedig 75 éves, és bár csak férfi vendégeket fogadnak üzletükben, Bíró Kornél elárulta, egy visszajáró női vendége is van, akit nagyon rövid haja miatt vállal el.

A borbélyüzlet három fővel indult útjára tavaly januárban, és mint megtudtuk, jelenleg csapatbővítést is terveznek.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest