Pénteken az Erzsébet-házban ünnepelte fennállásának 15. évfordulóját a Megváltozott Munkaképességűek és Nyugdíjasok Makói Közhasznú Egyesülete.

Szekeres Mihályné a Makó Híradónak elmondta, eredetileg nagyobb volumenűre tervezték az ünnepséget, de a pandémia közbeszólt, így egyszerűbb körülmények között rendezték meg az eseményt, amelyen műsorral is készültek a tagoknak.

A mintegy 50 tagból álló MENYUKE vezetője köszönetét fejezte ki a segítőiknek, a csoporttársaknak, továbbá érdeklődésünkre arra is rámutatott, hogy az eltelt 15 év a közösségi szellem értékét adta véleménye szerint; hogy a tagok tartoznak valahová, figyelnek egymásra, és alkotó tevékenységgel működik az egyesület.

 – Ahányan vagyunk, annyifélék vagyunk, annyiféleképpen gondolkozunk, de a szekeret csak egyfelé lehet húzni – hangsúlyozta Szekeres Mihályné.

Az ünnepségen részt vett Csermák Szilvia is, aki aláhúzta: a MENYUKE akármerre megy, Makó jó hírnevét viszi, hiszen mindenhol maximálisan helytállnak.

– Mindig mosolyognak, nagyon-nagyon életvidám és lelkes a csapat, irigylésre méltó közösség! – emelte ki a képviselő, továbbá azt is elárulta, a találkozások alkalmával ötleteket és jó tanácsokat is kap a tagoktól.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest