A curling is csatlakozott a Maros Télisport Egyesülethez, új videoklip forgatását is tervezi a pénteken, a Lelei napokon koncertet adó Overdream, a Rónayak múltjával ismerkedhetnek meg a túrázók.

A Maros Télisport Egyesület toborzást szervez, hamarosan kezdődik a jeges szezon, sőt, megtudtuk: egy új szakosztállyal is bővül a repertoár.

Maroslelén, a Lelei napokon lép színpadra pénteken a makói Overdream együttes, amely új videoklip forgatását is tervezi – tudtuk meg Tanács Attilától.

Makó és a kormány közösen építi a fürdőt: Fontos szakaszához ért a Hagymatikum építése: a szakemberek elkészültek a gyógyvízkutak fúrásával.

Izgalmas sakkpartikat játszottak a makói általános iskolások: a Makói Spartacus-Vasas Sportegyesület egy pályázati lehetőségnek köszönhetően rendezett szeptember közepén a makói általános iskolások számára egyéni sakkversenyt.

Szeptember 21-én, kedden polgármesteri fogadóórát tart Farkas Éva Erzsébet polgármester: a fogadóóra a városháza aulájában lesz.

A Rónayak múltjával ismerkedhetnek meg a túrázók: a Rónayak nyomában címmel ismeretterjesztő túrát szervez szombaton a makói József Attila Múzeum.

Gyrosos nyílhat Földeákon: miután hozzájárult a képviselő-testület a Szent László téri fagyizó/büfé belső átalakításához. A Szivárvány Népdalkört százezer forinttal támogatták. A településen maratoni váltót is rendeznek: szombaton 8 óra 50 perckor kezdődik a megnyitóval, és a futással, de érdekes családi programok is kísérik.

Jobbik-közeli kutatócég mért tetemes Lázár-előnyt és Márki-Zay-hátrányt: emlékezetes, az Iránytű Intézet a 2018-as polgármester-jelölti kampányban teljes arzenáljával támogatta Márki-Zay Pétert, egyik vezetőjét még Hódmezővásárhelyre is telepítette az ellenzéki siker érdekében.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest