Szeptember 27-én és 28-án fizetik ki a községháza házipénztárában annak, aki holnapig igényli.

Az óvodások, az általános iskolások, a középiskolások és a felsőoktatásban ebben a tanévben tanulók szülei tanévkezdési terheit csökkentendő ebben az esztendőben is nyújt beiskolázási támogatást az óföldeáki önkormányzat. Ez szeptember 7-es és szeptember 15-e között igényelhető, aki eddig nem tette meg, az legkésőbb holnap még megteheti.

Az óvodások fejenként 6000, az általános iskolások 8000, a nappali tagozatos középiskolások 10 ezer, a felsőfokú – nappali rendszerű, felsőoktatási intézmény alapképzésébe beépülő – szakképzésben résztvevők, akik a felsőoktatási intézmények hallgatói vagy felsőoktatási intézménnyel kötött megállapodás alapján szakközépiskolák tanulói 12 ezer, a felsőfokú nappali oktatásban résztvevő diákok 16 ezer forint egyszeri, egyösszegű támogatást kapnak.

Az igénylehető kérelemhez csatolni kell az óvodai vagy iskolalátogatási igazolást.

A beiskolázási támogatás szeptember 15-e után már nem kérhető, a támogatásokat szeptember 27-én és 28-án, azaz hétfőn és kedden délelőtt 10 és déli 12 óra között a községháza házipénztárában fizetik ki. Aki személyesen nem tudja azt felvenni, annak meghatalmazással kell rá megbíznia valakit.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest