A 35 éves ittas férfit nem engedte buszra szállni a sofőr, ezért az szidalmazta a járművezetőt, majd a dühét a járművön vezette le. Vádat emelnek ellene.

A rendőrök befejezték a nyomozást egy öttömösi férfival szemben, aki ittasan tört-zúzott a mórahalmi autóbusz állomáson.

A megalapozott gyanú szerint a 35 éves elkövető június 3-án a délutáni órákban, Mórahalom központi autóbusz állomásán szóváltásba keveredett egy buszsofőrrel, mert erősen ittas állapota miatt nem engedte felszállni a távolsági járatra. A gyanúsított agresszívan kiabálni kezdett, szidalmazta a buszvezetőt majd ököllel megütötte a busz szélvédőjét és a motorblokk hátsó hűtőrácsát, ami az ütéstől behorpadt. A járműben több százezer forintos kár keletkezett. A bejelentést követően az egyenruhások a helyszín közelében azonosították a garázdát és előállították a Szegedi Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként kihallgatták.

Az eljárás iratait a Szegedi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztályának munkatársai megküldték vádemelési javaslattal, az illetékes ügyészség részére.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest