A Dunaújváros „segítsége” is kellett, hozzá, de zsinórban hat megnyert mérkőzés után első helyre került a csapat a Rákosmente elleni 3:2-es győzelemmel.

A magabiztos 2:0-ás első félidő után a végére kicsit feljött a tegnapi hazai meccsen a Rákosmente, és nem adta olyan könnyen a három pontot. Végül mégis sikerült behúzni a meccset Siha Zsolt csapatának, ami mint nemsokkal később kiderült, azt jelentette, hogy a bajnokság első helyére lépett fel a Makó FC, a Dunaújvárosnak ugyanis csak döntetlent sikerült elérnie a Dabas vendégeként.

– Magunknak tettük nehézzé a mérkőzés végét, lezárhattuk volna előbb is. Jól kezdtünk, volt több helyzetünk is a két gólon kívül, de ilyen a futball, a semmiből talált egy gólt az ellenfél. – értékelt portálunknak a meccs után Siha Zsolt.

A 2:1 után, mint mondta érthetetlen módon elkezdtek kapkodni a játékosok, ám sikerült még egy gólt szerezni, nem sokkal később azonban tizenegyest kapott a vendégcsapat, amitől a végére megint visszajöttek a meccsbe.

Az edző szerint a csapat ugyan kicsit bepánikolt attól, hogy egy félidő alatt annyi gólt kaptak, mint eddig hat forduló alatt, a három pontot azonban sikerült Makón tartani. A csapat így hét forduló után, hat győzelemmel, és egy vereséggel (amelyet még a legelső fordulóban szenvedtek el) jelenleg első helyen áll az NBIII Közép-csoportjában.

Az újonc remek szerepléséről ír egyébként a Nemzeti Sport is, nyugodtan mondhatjuk tehát, hogy nem csak a környékben figyeltek fel a csapat teljesítményére.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest