Újra Czirbus Gábor lett a makói Fidesz elnöke, hamarosan lehet már regisztrálni a makóiaknak járó fürdőbelépőre vagy mozijegyre, amit a Hagymafesztivál elmaradása miatt ad ingyenesen az önkormányzat.

Eltűnés miatt keresik a kiskorú Mezei Vanesszát. A rendőrök az állampolgárok segítségét kérik a 12 éves lány megtalálásában.

Negyvenen ültek kenuba Nagylak és Apátfalva között. Akadt olyan csapat, mely beszállás után vett kéretlen fürdőt. A többiek azonban zavartalanul indultak útnak, a szépséges, de igencsak alacsony vízállású Maroson.

Tisztújító közgyűlést tartott a Fidesz makói alapszervezete, amely újra elnökké választotta Czirbus Gábort. Az önkormányzati képviselőt Makó sikerének titkáról, a koronavírusról, a bevándorlásról, az ellenzéki összefogásról és a 2022-es választások tétjéről kérdeztük.

A Hagymafesztivál elmaradása miatt, makóiak számára az önkormányzat által felajánlott ingyenes fürdőbelépőre vagy mozijegyre hétfőtől lehet regisztrálni, szerdától pedig időpontot foglalni, tájékoztatta portálunkat az önkormányzat.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest