A makói piacon állt be aláírást gyűjteni a térség országgyűlési képviselője, a MR POWER Sportegyesület minden tagja dobogóra állhatott, a gyerekek ültettek fákat az apátfalvi oviudvaron.

A makói piacon állt be aláírást gyűjteni a térség országgyűlési képviselője, aki szerint a vidék sokkal jobban jár egy jobboldali, konzervatív kormánnyal, mint ha budapesti rózsadombiak irányítják az országot.

A MR POWER Sportegyesület minden tagja dobogóra állhatott: a sportegyesület 10 fővel képviselte Makót a Magyar Professzionális Erőemelő Liga Kupán, Kiskunfélegyházán.

Egyre zöldebb a Glorius: a makói négycsillagos szálloda működése óta számos környezettudatos megoldást alkalmaz; szeptembertől komoly napelemes rendszer teszi még hatékonyabbá és takarékossá működését. A Grand Hotel Glorius más területeken is hosszú távú stratégiákban gondolkodik.

Magyarország Kormánya “ŐSZI HACACÁRÉ” elnevezésű ingyenes koncertsorozatot indított: egyik állomása ennek Makó lesz szeptember 17-én, pénteken – számolt be róla Farkas Éva Erzsébet polgármester.

Duális képzésre is van lehetőség a Kati Szalonban: Szabó Lászlóné Kati több mint 11 éve van a szépségápolói pályán, és a szalon szolgáltatásin kívül duális képzésre is van lehetőség nála.

Kijavították az apátfalvi vasúti-közúti átjárót: tegnap már el is készültek vele. Megszüntetve az eddigi nagy döccenőt.

A gyerekek ültettek fákat az apátfalvi oviudvaron: a Maros utcai óvodások lapáttal, gereblyével felszerelkezve ültettek el kis fákat az óvodaudvaron, a felnőttek segítségével.

Pörköltfőző versennyel kezdődik a nagyéri sokadalom: szombaton délelőtt fél 11-kor ragadnak nagykanalat a versenyzők, de lesz lánggyújtás, ugrálóvár és sok minden más.

Nyárbúcsúztató családi napot tartanak Kiszomboron: vasárnap délután számos érdekes programmal várják az érdeklődőket, lesz mesepark, óriás palacsinta és ebtanoda is, de fellép Varga Feri és Balássy Betti is.