Burkolatjavítási munkálatokat végez a Magyar Közút Nonprofit Zrt. az M43-as autópályán az M5-ös autópálya és az 5-ös főút közötti szakaszon – számolt be róla a Promenad24.

A munkálatok szeptember 13-17. között, hétfőtől péntekig zajlanak, reggel 7-től este 8-ig, ezalatt a közlekedőknek lezárásra és forgalomkorlátozásra kell számítaniuk.

Szeptember 13-án, hétfőn az M43-as autópálya 5-ös főúti csomópontjában a szakemberek lezárják az M5 autópálya felé tartó felhajtó ágat. Az 5-ös főútról érkezők ebben a csomópontban előbb az M43-ra Makó felé felhajtva, majd a következő, Sándorfalvi csomópontban kihajtva tudnak visszatérni a Budapest felé tartó oldalra. Keddtől péntekig az M5-ös és M43-as autópályák összekötő szakaszán zajlanak majd munkálatok, melynek idejére az M5 felől érkezők 60km/órás sebességkorlátozásra és a belső sávban forgalomkorlátozásra számíthatnak – kapta a tájékoztatást a portál a Magyar Közút Nonprofit Zrt.-től.

A közlekedőknek ajánlott még indulás előtt tájékozódniuk a korlátozáshoz, munkavégzéshez kapcsolódó aktuális forgalmi helyzetről a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Útinform szolgálatánál, a www.utinform.hu weboldalon, de érdemes navigációs, közösségi autós alkalmazást is használniuk, hogy az optimális útvonalukat megtervezhessék.


Forrás: Promenad24

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest