A tavaszi országgyűlési választáson mindenki dönthet arról, hogy a 2010 előtti, vagy utáni viszonyokat szeretné látni Magyarországon. – hangsúlyozta Makón a térség országgyűlési képviselője, aki szerint a vidék sokkal jobban jár egy jobboldali, konzervatív kormánnyal, mint ha budapesti rózsadombiak irányítják az országot.

– Azt látom, hogy messze várakozáson felüli az érdeklődés. – mondta el portálunknak Lázár János, aki ma reggel a makói piacon állt be aláírást gyűjteni a Fidesz „Stop Gyurcsány, Stop Karácsony!” petíciójának standjához.

A térség országgyűlési képviselője szerint az emberek nagy része emlékszik még rá, mekkora kárt és nehézséget okozott nekik a 2022 és 2010 közötti nyolc esztendő, amikor Gyurcsány Ferenc irányította az országot, különbséget tudnak tenni az akkori és mostani viszonyok között.

– A jövő évi választáson mindenki eldöntheti, hogyan akar élni, választhat két világ között. Aki vidéken él, annak nem lehet kérdés, hova teszi a voksát, mi vidéki magyarok sokkal jobban járunk, ha van egy jobboldali, konzervatív kormány, mint ha budapesti rózsadombiak irányítják az országot. – mutatott rá a képviselő.

Hozzátette: Makó és térsége 2002 és 2010 között nem sokat fejlődött, az utóbbi 5-10 évben kapott lehetőséget. Meg lehet nézni, milyen volt korábban az út és járdahálózat, az iskolák, hogyan néztek ki a falvak akkor, és hogyan most.

– Azt gondolom, mindenhol segítettünk, ahol volt kezdeményezés, változtatni akarás. Azok a közösségek számíthatnak ránk, akik saját maguk is akarnak javítani a helyzetükön. – emelte ki Lázár János, hozzátéve: itt a választók érzékelik, hogy ha a jelenlegi kormány marad, akkor 2022 után még több lehetőséget fognak kapni a boldoguláshoz.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest