A mostanában podcasteket gyártó Friderikusz Sándor nem hagyott fel a tegezéssel, a Media1 információi szerint hamarosan ismét az RTL Klub képernyőjén láthatják a nézők. A műsorvezető az Életünk története – sztárpárok jövőutazása című produkció harmadik évadával jelentkezik, de a podcastolást sem engedi el.

A YouTube-on indított csatornát Friderikusz Sándor idén tavasszal. A műsorvezető ezt akkor azzal indokolta, hogy lassacskán visszavonul a televíziózástól, ez a formátum ugyanis szerinte már elveszítette egykori jelentőségét. Berendezett egy stúdiót, hogy saját műsorokat forgasson, amelyeket Facebookon és a legnépszerűbb videómegosztón láthat a publikum, illetve podcastformában is meg lehet hallgatni. Azt viszont már akkor is érzékeltette, hogy évente azért néhányszor előfordulhat, hogy

A LEGUTÓBBI MŰSORÁVAL ISMÉT FELTŰNIK A KÉPERNYŐN.

Ennek most jött el az ideje. A Media1 úgy tudja, Friderikusz Sándor Életünk története című műsorának hamarosan érkezik a harmadik évada, az RTL Klub ugyanis újabb részeket rendelt a sztárpárok időutazásából, amelynek lényege, hogy a hírességek jövőbeni öregedését maszkmesterek segítségével prezentálják a nézőknek. A portál szerint a gyártó cég már bele is vetette magát a munkába, olyannyira, hogy már a vágásnál és az utómunkálatoknál tartanak.

Forrás: index.hu
Fotó: blikk.hu

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest