A Hagymafesztivál elmaradása miatt az önkormányzat ezzel kárpótolja a makóiakat, de egyelőre nyoma sincs a regisztrációs felületnek.

A járványügyi korlátozások miatt idén is elmarad a Hagymafesztivál, ezt még augusztus közepén jelentette be az önkormányzat egy sajtótájékoztatón. Helyette végül a többek között a Maros-parton megtartott „Miénk itt a tér!” rendezvénysorozat szórakoztatta a makóiakat, ám emellett szó volt arról is, hogy az önkormányzat ingyenes fürdőbelépővel, vagy mozijeggyel is kárpótolja a lakosokat.

Erre elvileg szeptember 3-tól lehetett volna regisztrálni a mako.hu oldalon – vagyis lényegében a bejelentéstől számítva három hét állt rendelkezésre, hogy létrehozzák a szükséges felületet -, olvasóink közül azonban többen jelezték, hogy nem találják hol lehet ezt megtenni.

Az önkormányzat honlapján ezt mi sem találtuk meg, ezért tegnap érdeklődtünk efelől a Makói Polgármesteri Hivatalnál. Válasz egyelőre nem érkezett, de amint kiderül mi a helyzet, tájékoztatjuk olvasóinkat.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest