Kövegyen is beindult az igénylés a Makó Térségi Kártyára, pörgős nyarat zárt a HelloMi Bar&Club Makó is, Trianon és a helytörténetírás került fókuszba a Szirbik Miklós Egyesület konferenciáján.

Makó Térségi Kártya: Kövegyen is beindult az igénylés – A települések vezetői nemrég aláírták az együttműködési megállapodást, már elindult a lakosok tájékoztatása a kedvezményeket biztosító lehetőségről.

Pörgős nyarat zárt a HelloMi Bar&Club Makó is: Csőke Norbert, a szórakozóhely tulajdonosa értékelte a nyári eseményeket, és úgy érzi, teljesen visszakapták a régi életüket ami a forgalmat illeti. Hétvégére pedig már szervezik a klubszezonnyitót is.

Trianon és a helytörténetírás került fókuszba a Szirbik Miklós Egyesület konferenciáján: Határok mentén – Trianon és helytörténetírás címmel tartott konferenciát szombaton az egyesület a Korona épületében, ahol nyolc előadás várta a résztvevőket.

A vidéki Magyarország legmodernebb belgyógyászata épül Hódmezővásárhelyen Lázár János szerint: Miközben a város zuhan és leépül, eközben a kormány erőn felül támogatja a helyi laktanyát, az egészségügyet és a közlekedést.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest