A Közép-csoport idei kiírásának eddigi legnagyobb meglepetése az újonc Makó szereplése. – írja a Nemzeti Sport a zsinórban öt mérkőzés óta veretlen csapatról.

Az MTK II ellen Budapesten is győzött a Makó FC egy tizenegyesgóllal, ezzel továbbra is tartja a 2. helyét újoncként az NB3.-ban. A csapat az első fordulóban elszenvedett hazai vereség után gyorsan összekapta magát, és az elmúlt mérkőzéseken olyan menetelést produkált, ami talán a szurkolók legmerészebb álmait is túlszárnyalja.

Siha Zsolt tanítványainak láthatóan jól sikerült a nyári felkészülés, és az új igazolások is gyorsan beilleszkedtek a csapatba. A szezon előtt a vezetőség elvárása elsősorban az volt, hogy a Makó FC stabilan tudja benntartani magát az NB3.-ban, és ne „liftezzen” a bajnokságok között, hiszen újoncként azért rendszerint ez sem szokott könnyű feladat lenni.

Hat forduló eredményei alapján azonban már az látszik, hogy komoly ellenfélként kell számolnia a csapatoknak a makóiakkal, ami a helyi futballszerető közösségnek nagyon jó hír.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest