A kormánypárt helyi szervezete is aláírásokat gyűjt a következő hetekben, arra szeretnék felhívni a választók figyelmét, hogy ki is az ellenzéki összefogás irányítója valójában.

– Mindenki emlékezhet a 2006-os öszödi beszédre, amikor Gyurcsány Ferenc maga vallotta be, hogy reggel, délben, este hazudtak, nem kormányoztak, azóta semmi nem változott a Demokratikus Koalícióban sem, ugyanazt a hazugsággyárat viszik tovább, erre épül a politikájuk. – mutatott rá Czirbus Gábor a makói Fidesz mai sajtótájékoztatóján.

A kormánypárt helyi szervezetének elnöke hangsúlyozta, a 2002-2010 közötti botrányos kormányzás alatt számos bűnt elkövettek a magyar emberek ellen, elég csak arra gondolni, hogy elvették a 13. havi nyugdíjat a nyugdíjasoktól, az egészségügyet fizetőssé akarták tenni, a rezsiárak az egekben voltak.

A 2019-es önkormányzati választások idején is a bukott miniszterelnök irányított a háttérből, most pedig már kiválóan látszik, hogy Budapesten az ő klientúrája szivárog vissza, tette hozzá. Nincs ez másként jelenleg sem, hívta fel rá a figyelmet Czirbus Gábor, a baloldali összefogás szálait egyértelműen ő mozgatja, a feleségének, Karácsony Gergelynek, és Jakab Péternek is osztott egy szerepet, közösen próbálják becsapni a választókat, így akarnak hatalomra jutni.

– Saját bőrömön tapasztaltam, amikor otthont szerettem volna teremteni a családomnak, hogy semmilyen támogatást nem tudtam kapni, most a kormány egyik elsődleges célkitűzése a családok támogatása. – emelte ki a makói Fidesz elnöke, aki szerint ezt a családtámogatási rendszert is meg kell védeni, biztosítani kell azt a növekedési pályát, amire Magyarország ráállt az utóbbi években.

A kormánypárt helyi szervezete ezért a STOP Gyurcsány, STOP Karácsony! aláírásgyűjtéshez csatlakozva, aktivistákkal a város különböző pontjain kér ehhez támogatást a következő hetekben azoktól a makói választóktól, akik úgy gondolják, hogy Gyurcsány Ferencnek nincs helye a közéletben.

Czirbus Gábor beszélt a bevándorlással kapcsolatos helyzetről is a sajtótájékoztatón, mint mondta, látva az Afganisztánban kialakult viszonyokat, ez a probléma a következő hónapokban különösen fel fog értékelődni, hiszen a déli határkerítésnél most is sok illegális bevándorló akar bejutni hazánkba, akik azonban újabb útvonalakon is próbálkoznak. Ezek közül az egyik Románia felé vezet, márpedig ez a határszakasz Makóhoz is nagyon közel van.

Hozzátette: a magyar emberek a baloldali összefogásra a bevándorlás elutasításában sem számíthatnak, az ellenzék ugyanis elkötelezett a betelepítés, a migránsok kvóták szerinti szétosztása felé.

A makói Fidesz elnöke a koronavírusjárvány kapcsán hangsúlyozta, nagy szükség lesz arra is, hogy folytatódjon az oltási kampányt, több európai országban növekszik a megbetegedések száma, azok között terjed, akik nem vettek fel egy oltást sem.

– A kormány mindent megtesz annak érdekében, hogy rendelkezésre álljanak az oltóanyagok, a lehetőség adott, arra kérek mindenkit, hogy vegye fel, mert ez az egyetlen megoldás, amivel meg lehet állítani a vírust, amihez a mostani átoltottsági arány kevés. – hívta fel a figyelmet Czirbus Gábor.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest