Makó is csatlakozik a „CseppetSem!” programhoz, Lázár János is segített kiszurkolni a Makó FC újabb győzelmét, a makói gumigyárban írásos engedélyt kell kérniük a munkásoknak, hogy beszélgessenek.

Makó is csatlakozik a „CseppetSem!” programhoz: Csermák Szilvia önkormányzati képviselő elmondta, nagy örömmel vette a Biotrans Környezetirányítási és Hulladékgazdálkodási Kft. megkeresését, miszerint Makó is csatlakozhatott a „CseppetSem!” programhoz.

Lázár János is segített kiszurkolni a Makó FC újabb győzelmét: Az NB3 címvédője sem bírt a csapattal, a mérkőzést a térség országgyűlési képviselője is megnézte fiaival.

A makói gumigyárban írásos engedélyt kell kérniük a munkásoknak, hogy beszélgessenek: A Gumiipari Szakszervezeti Szövetség (GSZSZ) közleménye szerint továbbra is embertelen körülmények uralkodnak a Continental nevű német multinacionális nagyvállalat makói gumigyárában, ahol ezúttal viselkedési kódexet vezetett be a vezetőség, miközben folyamatosan bocsátanak el régi, akár több évtizede a gyárban dolgozó kollégákat – írja a Mérce.

Népszerű a József Attila Városi Könyvtár és Múzeum a diákok körében: Közel 3000 órát teljesítettek a diákok az intézményünkben – írják portálunkhoz eljuttatott közleményükben.

Gasztronómiai fesztivált rendeznek Apátfalván: Szombaton délután 4-kor a rendőrség melletti parkban mondott köszöntével kezdődik a 6. Gasztronómiai fesztivál programsorozata.

Nyolc nyugdíjba vonuló pedagógus részesült kitüntetésben a tanévnyitó ünnepségen: A 2021/2022-es tanév első tanítási napján Varga Ferenc alpolgármester úrral részt vettünk a Makói Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola tanévnyitó ünnepségén – számolt be róla közösségi oldalán a polgármester.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest