Csongrád-Csanád megyében a járőrök 8 esetben összesen 98 határsértőt tartóztattak fel Ásotthalom, Szeged, Mórahalom, Bordány, Szatymaz és Magyarcsanád közigazgatási területén.

A szolgálatot teljesítő rendőrök 2021. augusztus 31-én a 0 óra és 24 óra közötti időszakban összesen 325 határsértőt tartóztattak fel és 274 főt megakadályoztak a hazánk területére történő illegális belépésben.

Bács-Kiskun megyében a rendőrök 8 esetben összesen 214 határsértőt tartóztattak fel Katymár, Bácsszentgyörgy, Dusnok, Hóduna, Madaras , Solt, Balotaszállás és Budzsák közigazgatási területén.

Csongrád-Csanád megyében a járőrök 8 esetben összesen 98 határsértőt tartóztattak fel Ásotthalom, Szeged, Mórahalom, Bordány, Szatymaz és Magyarcsanád közigazgatási területén.

Budapesten a BRFK járőrei a VIII. kerületben két illegális migránst tartóztattak fel.

Győr-Moson-Sopron megyében, Hegyeshalmon két főt tartóztattak fel.

A Pest megyei járőrök Inárcson 9 személyt tartóztattak fel.

A feltartóztatott illegális migránsok ellenőrzésük során szír, líbiai, palesztin, tunéziai, marokkói, török, afgán, pakisztáni, algériai és bangladesi állampolgárnak vallották magukat, azonban sem személyazonosságukat, sem magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét hitelt érdemlően nem tudták igazolni. A rendőrök a hatályos magyar jogszabályoknak megfelelően visszakísérték őket az ideiglenes biztonsági határzárhoz.

Az elmúlt 24 órában 20 esetben összesen 274 főt akadályoztak meg a rendőrök a hazánk területére történő illegális belépésben: Bács-Kiskun megyében 223 személyt, Csongrád-Csanád megyében 51 főt.  

Magyarország területén az elmúlt 24 órában 4 fő határsértőt fogtak el a rendőrök, embercsempészés miatt három fővel, közokirat-hamisítás miatt négy személlyel szemben indult büntetőeljárás.

Forrás: police.hu

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest