Pénteken három csöppséget és szüleiket köszöntötte Szekeres Ferenc polgármester és Kiszely Jánosné alpolgármester a képviselő-testület és a helybéliek nevében. (Fotó: Varga Alexandra)

Szekeres Ferenc polgármester és Kiszely Jánosné alpolgármester az eddigiekhez hasonlóan folytatta az újszülöttek köszöntését. 2021. 08. 27.-én két kislányt és egy kisfiút látogattak meg, akik 40 ezer forint készpénzes támogatásban részesültek. A szülőknek virággal, édességgel és borral kedveskedett az önkormányzat.

Rákóczi Hanna (a címlapképen) Szegeden született idén augusztus 5-én 2480 grammal és 47 centis testhosszal Dömötör Krisztina és Rákóczi Csaba negyedik közös gyermekeként. Kettőjüknek a kis Hanna összesen a tizedik gyermeke. Az anyuka megosztotta velünk, hogy Hanna nagyon jó kisbaba igyekszik megosztani a figyelmét a kicsik között. A legnagyobb segítséget az apuka és a nagyszülők jelentik. A nagy hőséget a gyerekekkel ellentétben Krisztina nehezen vészelte át. Újabb újszülöttet nem szeretnének.

Hanna, családtagjaival

Lakatos Léna Norina Hódmezővásárhelyen született idén április 6-án 15 óra 43 perckor, 52 centivel és 3470 grammal, Szűcs Tímea és Lakatos Dániel első gyermekeként. Timi elmondta nem igényel sok segítséget hiszen egyszerű Lénával, aki 5 hónapos és már megkezdték a hozzátáplálást. A kislány nagy kedvence a bébiital. Léna közvetlen, érdeklődő és mosolygós kisbaba. Dániel szeretne újabb gyermeket, Timi viszont még nem gondolt erre.

Mátó Csongor is Hódmezővásárhelyen született mégpedig június 22-én, 4570 grammal és 55 centivel Tóth Dóra és Mátó Gábor harmadik gyermekeként. A 2 éves Levente és a 18 éves Attila örültek a kistestvér érkezésének. Dóra elárulta, a mamák jelentik a legnagyobb segítséget a férje mellett. Újabb gyermeket nem szeretnének.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest