Az FTC 3-2-re kikapott hazai pályán a svájci Young Boystól, így nem jutott be a Bajnokok Ligája csoportkörébe.

Pocsékul kezdődött a mérkőzés a Fradi számára, a Young Boys ugyanis az ötödik percben megszerezte a vezetést, egy szöglet után Zesiger fejelt a jobb sarokba.

A Fradi pár perc után éledezett a sokkból, és viszonylag gyorsan egyenlített, a kulcs Ryan Mmaee ügyes csele volt, majd a beadás után a svájciak kapusa ügyetlenül ért bele a labdába, Wingo pedig élt az ajándékba kapott lehetőséggel.

A magyar bajnok fölényben játszott, és egy szöglet után ledolgozta a hátrányát, Mmaee ugrott a legmagasabbra, és szépen csúsztatott a svájciak kapujába.

A második félidőt sokkal jobban kezdte a Young Boys, érett a svájci gól, amely az 56. percben meg is született, Elia végezte el a munka dandárját, és középen Fassnachtnak már nem volt nehéz dolga.

Volt még fordulat a meccsben, de sajnos ez nem a Fradinak kedvezett, Laidouni pár perc alatt két sárgát is begyűjtött, így tíz emberre fogyatkozott a magyar csapat.

És bár Dibusz életben tartotta a hazai reményeket azzal, hogy kivédte Siebatcheu tizenegyesét, tíz emberrel nem tudta nyomás alá helyezni a svájciakat a Fradi, és a legvégén Mambimbi góljával a győzelmet is kicsikarta a Young Boys.

A Fradi számára így sem ért véget az európai kaland, hiszen az Európa Liga csoportkörében folytathatja, a sorsolást pénteken rendezik.

Forrás: rangado24.hu
Fotó: 24.hu

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest