Előtte regisztrálni kell, hogy ne keveredjenek a felöltözött és a meztelen csoportok. Augusztus 30-án nyitják meg a brüsszeli Tour & Taxis kiállítóközpontban a ‘Hiperrealista szobrászat’ nevű vándorkiállítást, amely korábban már Mexikóban, Spanyolországban, Ausztráliában és Hollandiában is sikeres volt.

Kiállítás ide, művészi szabadság oda, azért nem kell megijedni az augusztus 30-án nyitó Hiperrealista szobrászat című vándor kiállításon nem lesz mindenki pucér, csak aki az akar lenni. A szervezők is erre buzdítják az érdeklődőket, ugyanis a tárlat élethű, és részletgazdag formában mutatja be majd az emberi testet vicces és sokkoló alkotásokkal is, ami azért meg kell hagyni, baromira ijesztően is hangzik az érdekessége mellett.

A lényeg, hogy aki teljesen át akar szellemülni és nemcsak pucér testeket akar látni mindenféle formában/pozícióban/kontextusban, hanem még saját maga is meztelen akar lenni, míg végigjárja a kiállítást, akkor ennek semmi akadálya, mivel pucér csoportok is indulnak a szokványos ruhás csoportok mellett, csak fontos, hogy előre kell regisztrálni, hogy azért a fedett testek és a fedetlenek ne keveredjenek.

Forrás: szinesvilag.blogstar.hu

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest