Molnár Gábor a dobogó második fokára állhatott fel a július közepén megrendezett sakkversenyen. A Duocor-Makói SVSE játékosa 52 játékos közül került a legeredményesebbek közé Zentán.

25. alkalommal, július 17-e és 24-e között került megrendezésre a szerbiai Zentán a kilencfordulós nemzetközi sakk fesztivál. Molnár Gábor, a Duocor-Makói SVSE Sakk Szakosztályának játékosa a “B” csoportban indult el, amelyben összesen 52 játékos nevezett.

A hazai játékosokon kívül több magyar, valamint egy-egy angol-, orosz-, német- és indiai versenyző is képviseltette magát. – Gábor a hosszabb időbeosztású egyéni versenyjátszmákban a kilenc forduló alatt hét pontot szerzett. Szám szerint hat győzelmet, két döntetlent és egy vereséget könyvelhetett el. Emellett fontos megemlíteni, hogy a hatodik és a kilencedik forduló között a nagy hajrában mind a négy játszmáját megnyerte, így ezzel a nyertes sorozattal érte el a 2. előkelő helyezést – értékelt Horváth Zsolt. Az egyesület ügyvezető elnöke gratulált a dobogós helyezéshez és további sok sikert kívánt Molnár Gábornak a mesterjelölti szint eléréséhez.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest