A tavaly alakult makói együttes tagjai az Úszom az árral című dallal azoknak is üzennek, akik nem csinálnak semmit, mégis bírálnak.

– Zeneileg elég erős impulzusok értek minket az elmúlt időszakban, olyan közegbe kerültünk, ahol láthattuk nagyon élesben és töményen a showbizniszt, és ennek hatására született a dalszövegnek a nagy része – árulta el Mágori Edit.

Solymosi Attila hozzátette, a dalt már hamarabb elkezdték, a megírása során pedig magánéleti dolgok is szerepet játszottak.

Az énekesnő arról is beszélt portálunknak, hogy a klipforgatást költséghatékonyan oldották meg, telefonnal rögzítették, makói helyszíneken – többek között a beszélgetésnek is helyszínt adó Bálint Optikában –, amellyel a céljuk az volt, hogy készüljön képanyag is a dalhoz, és bár a hangsúly a dalon van, szerették volna, hogyha a hallgatóknak a klipen keresztül is átjön a jó kedvük és a szellemiségük.

– A dal arról szól, hogy mennyi minden van, amit csinálunk és mások pedig bírálják, azok, akik nem csinálnak semmit. Nekik akartunk ezzel egy kicsit odaszúrni vagy üzenni, hogy nincs azzal semmi baj, hogyha másnak nem tetszik, nekünk ez az életünk, meg a levegő – hangsúlyozta Mágori Edit.

Solymosi Attila rámutatott arra is, hogy ez a dal most leginkább maguknak szól, illetve ezzel is szerették volna bővíteni a repertoárjukat.

A repertoár pedig hamarosan tovább bővül, hiszen mint megtudtuk, a WelcomeBack ősszel egy új dalt szeretne bemutatni, amely komolyabb hangvételű lesz, és ehhez megfelelően profi klipet is szeretnének forgatni.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest