Hiába igyekszik hétről hétre egyre nagyobb hülyeségekkel előrukkolni a hülyét mondó versenyben, labdába se rúghat a Gyurcsány vezette baloldalon az MMM elnöke. Újságírók szerint Márki-Zay Péter mentális állapota egyre inkább sajnálatra és szánalomra méltó – mutatott rá a Promenád24.

Tovább dagad Márki-Zay Péter legújabb botránya, melyet a vásárhelyi polgármester azzal robbantott ki, hogy már a spázjban is „fideszes melegeket” vizionál, s többek között gyűlöletkampánya célpontjává tette Orbán Viktor fiát. Az Orbán Gáspár vélt vagy valós szexuális orientációjára irányuló permanens célozgatását, az ezzel kapcsolatos mocskos sejtetéseit az ellenzéki oldalról is egyre több közéleti szereplő, gondolkodó, művész, újságíró, politikus ítéli el. Márki-Zay vállalhatatlan fröcsögése témát szolgáltatott a Hír TV e heti Publi Café című műsorának is, melynek vendégei szintén elítélték az MMM-elnök „melegkampányát”.

Mutatjuk a vonatkozó részletet az adásból!

Kohán Mátyás, a Mandiner újságírója először is rögzítette, ócska hazugság és szimpla hülyeség, miszerint Orbán Gáspár meleg lenne. Ettől eltekintve is amit Márki-Zay művel, nem más, mint egy zsákutcába futott politikus személyes, emberi vergődése.

„Itt az ideje, hogy felajánlja magát a tudománynak…”

Rákay Philip kommunikációs és médiaszakember, producer szerint az egyébként is nárcisztikus vásárhelyi polgármester olyan mentális állapotba került, ami már sajnálatra és szánalomra méltó. Úgy véli,

itt az ideje, hogy a politikus felajánlja magát a tudománynak, mert tanulmányozásából „végzett, gyakorló pszichiáterek és egyébként orvostanhallgatók is nagyon sokat profitálnának”.

Hozzátette, Márki-Zayval a balliberális média, politika és megmondóemberek világa korábban elhitette, hogy ő lesz az ellenzéki összefogás szimbóluma, hamarosan államférfivé, sőt „Magyarország miniszterelnökévé fogják lehetőség szerint a Duna jegén koronázni”, ugyanakkor mára rá kellett döbbennie, hogy ejtették. Így – fogalmazott – a vásárhelyi „fröccsöntött, fékezett habzású álmessiás” bárhogy erőlködik,

„mondhat ő most hétről hétre nagyobb hülyeségeket a hülyét mondó versenyben, már az első háromban sincs a miniszterelnökjelölt-jelöltek között”, a baloldal vezére, Gyurcsány Ferenc ugyanis kiebrudalta a homokozóból.

Az MMM elnöke nem rúghat labdába, amit Rákay szerint immár maga is elkezdett felfogni, ezért „elszabadult hajóágyúként” tombol, s lövöldöz mindenre és mindenkire – akár a kormánypárti, akár az ellenzéki oldalon…

Akik már elhatárolódtak Márki-Zaytól

Korábban megírtuk: a „melegkampánya” már a kormánykritikus oldalon is terhessé, vállalhatatlanná teszi Márki-Zay Pétert. Nem véletlen, hogy így vagy úgy, de elhatárolódott tőle a Telex hírportál, Vásárhelyi Mária szociológus, Bede Márton, a 444 újságírója, majd – mások mellett – Péterfy-Novák Éva írónő, Csonka András színművész, Mérő Vera civil aktivista, publicista, Dömsödi Gábor újságíró, közgazdász, Pásztó korábbi polgármestere, Varga-Damm Andrea független országgyűlési képviselő, aztán a 168 Óra című ellenzéki lap, Mucsi Tamás DK-s politikus és Molnár Róbert, Kübekháza polgármestere, valamint Bolgárfalvi Anikó, a Magyar Hang című ellenzéki lap munkatársa és egy másik ellenzéki újságíró, Tarnay Kristóf, a vásárhelyi városházi propagandaportál korábbi főszerkesztője is.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest