A szezonzáró hétvége keretén belül ma délelőtt sportbemutatókat tartottak a makói gyógyfürdőben. Többek között a meridian- és alakformáló tornával, a taekwondoval, az aeorbikkal és a testépítéssel is megismerkedhettek az érdeklődők.

Kovács Gábor szervező elmondta, hogy az elmúlt időszakban rengetek sportágbemutató elmaradt a pandémia miatt, és ezt szeretnék feléleszteni ezekkel a kezdeményezésekkel. Így valamennyi makói sportszervezet be tud majd mutatkozni.

A szervező úgy véli, hogy a Hagymatikum tökéletes lehetőség erre. A mai bemutatókon kívül holnap lesz lehetőség strandröplabdára, teqballra, illetve lábtengóra is. A két nap alatt összesen 15 sportággal ismerkedhetnek meg a fürdő látogatói.

„Bízom benne, hogy az idelátogató vendégek ki is fogják majd ezeket a mozgásformákat próbálni”

-tette hozzá Kovács Gábor.

A szervező kiemelte, az egész kezdeményezés célja az, hogy ezeket a sportágakat népszerűsítsék és felhívják az emberek figyelmét az egészséges életmódra.

Este az éjszakai fürdőzés szerelmesei élvezhetik majd a fürdőben töltött időt, mivel erre is lesz lehetőség különleges szauna szeánszokkal megspékelve.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest